Försvarshögskolan möblerar om sin UGL-sajt

Nyligen har Försvarshögskolan möblerat om sin sajt om UGL och även övriga utbildningar som i deras koncept för ledarskapsutveckling.

För dig som är intresserad av UGL som deltagare och vill ha mer information om kursen och dess bakgrund finns numera information på följande länk: UGL – Utveckling av Grupp och Ledare – Försvarshögskolan samt på följande länk: UGL – Utveckling av Grupp och Ledare.

———-

Edit: Efter input från Ola som är webredaktör på Försvarshögskolan (se kommentar från Ola nedan) så rekommenderas istället att du använder kortlänken www.fhs.se/ugl. Den är så att säga framtidssäker i att även om sajten ändras i framtiden kommer ändå den länken att fungera.

———-

För dig som är arrangör av UGL kan det vara värt att se över eventuella länkar du har till ovan nämnda hemsida så att besökare och kunder som vill ha mer information om denna ledarskapsutbildning hamnar rätt.

Vi fortsätter att följa utvecklingen och lägger till mer information efter hand. Välkommen åter!

Om du vill bokmärka detta inlägg föreslår vi en av följande tjänster: 
Add This! del.icio.us Digg Facebook Google Simpy Technorati Pusha

2 kommentarer to “Försvarshögskolan möblerar om sin UGL-sajt”

  1. Ola Andersson, webbredaktör Försvarshögskolan säger:

    Bokmärk ännu hellre länken http://www.fhs.se/ugl – det är den kortadress som vi ställt in för våra UGL-sidor. På så sätt kommer länkarna att fortsätta fungera även om vi bygger om våra sidor igen.

  2. Markus Amanto säger:

    Tack för din input Ola. Bra att ha en kort och enkel länk som den du anger tycker jag. Bra även att den är så att säga “framtidssäker”. Har lagt till information i inlägget ovan enligt din kommentar.

Lämna en kommentar

*
För undvika så kallat automatiserat Spam och för att bevisa att du är en verklig person (inte en Spam robot), vänligen fyll i säkerhetsordet som visas på bilden.
Anti-spam imageTillbaka till första sidan