En ny UGL-blogg har sett dagens ljus!

I samband med att Försvarshögskolan som ansvarar för utvecklingen av UGL, har arbetat fram en ny version av denna utbildning har vi skapat denna blogg. UGL är en förkortning av Utveckling av Grupp och Ledare. Den nya versionen bär namnet UGL 2008 och vi kommer här att hålla dig uppdaterad kring införandet av denna nya version.

Sedan UGL-kurser för över 25 år sedan introducerades i Sverige har nya versioner tagits fram med jämna mellanrum för att hålla utbildningen uppdaterad och för att den ska fortsätta vara en av Sveriges mest uppskattade ledarutbildningar.

Välkommen tillbaka hit i mitten på 2007 då vi börjar rapportera om nyheter och annat smått och gott kopplat till UGL 2008.

När kursen först introducerades så var det som en ledarutbildning inom försvaret. På senare år har den även blivit mycket populär utbildning inom näringsliv och offentlig förvaltning.

Andra bloggar om: ,

Om du vill bokmärka detta inlägg föreslår vi en av följande tjänster: 
Add This! del.icio.us Digg Facebook Google Simpy Technorati Pusha

1 kommentar to “En ny UGL-blogg har sett dagens ljus!”

  1. Markus Eriksson säger:

    Hej, det här är en kommentar. När du läst ett inlägg i bloggen har du möjlighet att lämna en kommentar. Det gör du genom att klicka på ordet kommentar under inlägget och sedan skriva din kommentar.

Lämna en kommentar

*
För undvika så kallat automatiserat Spam och för att bevisa att du är en verklig person (inte en Spam robot), vänligen fyll i säkerhetsordet som visas på bilden.
Anti-spam imageTillbaka till första sidan