Tidsplanen för UGL 2008

Under 2007 kommer den nya versionen av UGL att testas vid ett antal kurser som genomförs dels i Försvarshögskolans regi, dels i samarbete med Umeå Universitet. Målet är att ett färdigt utbildningsmatieriel skall finnas tillgängligt i slutet av 2007.

Under året kommer Försvarshögskolan att erbjuda en kortare omcertifiering till befintliga UGL-handledare så att de kan uppgradera sig till det nya materielet. Dessa utbildningar börjar genomföras i slutet av 2007 och kommer att fortgå till början av 2009. För dig om är UGL-handledare och vill delta rekommenderar vi dig att besöka Försvarshögsskolans hemsida, se länk till höger.

I takt med att den nya versionen av UGL, kallad UGL 2008, börjar användas så kommer den tidigare versionen att fasas ut. Den gamla versionen, kallad UGL 2000, beräknas vara utfasad första halvåret 2009.

Andra bloggar om: ,

Om du vill bokmärka detta inlägg föreslår vi en av följande tjänster: 
Add This! del.icio.us Digg Facebook Google Simpy Technorati Pusha

2 kommentarer to “Tidsplanen för UGL 2008”

 1. Rolf Gustafsson säger:

  Hej!
  Länken ovan verkar peka fel. Skall troligtvis vara denna som åsyftas,
  http://www.fhs.se/sv/Om-Forsvarshogskolan/Institutioner/ILM/UGL/Handledarsidan/Viktig-information/

  Mvh
  Rg

 2. Markus Eriksson säger:

  Tack för hjälpen med korrigeringen av länken Rolf! Det var en omstrukturering av Försvarshögskolans hemsida som ställde till det.
  /Markus Eriksson
  PS: Om du vill besöka Rolfs företags hemsida, Essio, så når du den på http://www.essio.se

Lämna en kommentar

*
För undvika så kallat automatiserat Spam och för att bevisa att du är en verklig person (inte en Spam robot), vänligen fyll i säkerhetsordet som visas på bilden.
Anti-spam imageTillbaka till första sidan