Ny logotyp i samband med UGL 2008

Arbetet med att fortbilda nuvarande UGL-handledare till att bli certifierade för det uppgraderade och modifierade konceptet fortgår. Nu i november månad så genomförde man utbildningstillfällen för att utbilda de handledare som blir specialutbildade att genomföra certifieringsutbildningar för det nya konceptet till att börja med under nästa år.

I samband med lanseringen av det uppgraderade konceptet UGL 2008 som du kan läsa om här bland annat så har Försvarshögskolan också tagit fram en ny logotyp för UGL-konceptet. Du finner den här nedan.

Ny logotyp för UGL 2008

Bilden ovan är hämtad från Försvarshögskolans hemsida på länken:
http://www.fhs.se/sv/Om-Forsvarshogskolan/Institutioner/ILM/UGL/

Vad tycker du om det nya utseendet? Snygg? Förtroendeingivande? Modern? Eller? Välkommen att lämna en kommentar här med din åsikt i frågan.

Andra bloggar om: , ,

Om du vill bokmärka detta inlägg föreslår vi en av följande tjänster: 
Add This! del.icio.us Digg Facebook Google Simpy Technorati Pusha

3 kommentarer to “Ny logotyp i samband med UGL 2008”

 1. Rolf Gustafsson säger:

  Den omedelbara tanken går till någon symbol för en idrottsolympiad eller liknande. Kan det vara något med att ha många bollar i luften?

 2. jarl silfverberg säger:

  UGL-logotyp ansluter symboliskt till:
  1. de 5 stadier som finns i gruppens utveckling, de små cirklarna,
  2. handledarnas särskilda roll, den färgavvikande cirkeln,
  3. cirkeln som symbol för metodiken i UGL, allas betydelse och vikten att alla är med för gruppens effektivitet, kvalitet, och välbefinnande.

  Jarl Silfverberg
  Projektledare UGL vid Försvarshögskolan

 3. Markus Amanto säger:

  Tack Jarl för förklaringen av tanken bakom den nya UGL-logotypen. Tror att det blir en bra symbol för att bära detta konceptet vidare. Den känns både fräsch och dessutom genomtänkt när du förklarat innehållet.

Lämna en kommentar

*
För undvika så kallat automatiserat Spam och för att bevisa att du är en verklig person (inte en Spam robot), vänligen fyll i säkerhetsordet som visas på bilden.
Anti-spam imageTillbaka till första sidan